November 30, 2022
sun ngarepno

lirik lagu

Sun temene sun wedi kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Sak lajase sun wekas temenan,
Nong riko yo kudangan..

Kudu kelendi sun ngaboti,
Arep sun gandoli..
Abot sing kuat sun cekeli,
Mergo riko wis ono hang nduweni..

Reff:
Duduhono isun nong endi dalane,
Hang biso sun liwati kanggo selawase..
Miakne isun biso nglalekno,
Roso hang ono ring dodo..

Kudu kelendi sun ngaboti,
Arep sun gandoli..
Abot sing kuat sun cekeli,
Mergo riko wis ono hang nduweni..

Reff:
Duduhono isun nong endi dalane,
Hang biso sun liwati kanggo selawase..
Miakne isun biso nglalekno,
Roso hang ono ring dodo..

Duduhono isun nong endi dalane,
Hang biso sun liwati kanggo selawase..
Miakne isun biso nglalekno,
Roso hang ono ring dodo..
Selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *